Bună! Sunt Ruxandra Babici

Susțin femei ca tine prin Coaching și Educație de Business să câștige mai mult, să iubească ce fac, și să trăiască vieți superbe.

Mi-am câștigat primii bani singură la 9 ani, iar de la 19 ani lucrez continuu și în corporate, și antreprenoriat. Am susținut +500 de ore de sesiuni private cu clienții mei, am ținut personal traininguri de business și marketing pentru peste 3.000 de oameni din peste 10 țări, și am conceput programe online de dezvoltare pentru 30.000 de oameni. Clientele mele au succes: câștigă mai mult, iubesc ceea ce fac și și-au creat libertatea să trăiască din plin viața.

Sunt un student continuu în Marketing și Afaceri: la 10 ani inventam reclame și mă visam Director Creativ în Advertising, la 17 mergeam la Olimpiada de Economie, și la 19 începeam studiile universitare în Business Administration. Am citit enorm, plus am investit + $20.000 în educație post universitară acreditată și mentorat în Coaching (ICF), Consultanță de Business, Marketing, Vânzări, Personal Branding, Neuroștiință, ThetaHealing®️ și Psihologie Pozitivă.

 • Revista Biz. Strategie de Business. Branding si Conversie in Era Instagram. Ruxandra Babici

Deschid conversația cu afacerile, dar metoda mea este atotcuprinzătoare.

Totul este pe masă: profesie, iubire, cunoaștere de sine, prietenii, timp.

Coaching cu mine este infuzat și cu Magie! Așteaptă-te și la meditații de manifestare, o carte de Tarot când ai de luat o decizie, sau o numerogramă ca să alegi data de lansare a unui program cu succes.

În viața mea privată, observ mult și caut să înțeleg. Știu că Adevărul fiecăruia se descoperă din conexiunea cu Marea Mamă, Natura.

Trăiesc viața ca locul de joacă suprem, îmi asum și greșeli, și succes, și consider lumea o plajă de diamante.

PREGĂTIREA MEA


Business & Marketing

 • ASE FABIZ. Facultate și Masterat în Administrarea Afacerilor cu Predare în Limba Engleză. Lucrări de cercetare în Antreprenoriat și Marketing Digital
 • Marketing Seminar, cu Seth Godin
 • Freelancer Workshop, cu Seth Godin
 • Flawless Consulting 1 & 2 Designed Learning
 • BSchool, cu Marie Forleo

Coaching & Psihologie

 • ICF Systemic Coaching Fundamentals, Coach Training, Alain Cardon MCC
 • ICF Coaching Mentoring, cu Steven Lozada PCC și Ronda Bowman ACC
 • ThetaHealing Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper, cu Andreea SIlvia Ioniță
 • Positive Intelligence, Build Positive Habits, cu Shirzad Chamine NY Times Bestseller & Stanford
 • Neuroscience of Learning Transfer, Stellar Labs Belgium

Munca mea contribuie la puterea nelimitată a femeilor care își asumă dorințele și talentele să aibă vieți și profesii extraordinare.

”Înconjoară-te de oameni care te inspiră să evoluezi, să explorezi în afara granițelor cunoscutului și să depășești bariere mentale. Pe Ruxandra am cunoscut-o la final de 2017. După mai bine de 5 ani, mă uit în urmă și realizez că am trecut prin foarte multe transformări care m-au adus în punctul în care sunt astăzi: Încrezătoare  Asumată  Curajoasă  Trăind în misiunea personală.”

Alexandra Dobranis. Terapeut ThetaHealing & Instructor Yoga

Citește poveștile de succes