BINE AI VENIT ÎN CERC

Felicitări că te-ai înscris la cel mai bun newsletter din România pentru femei deștepte, ambițioase și pline de viață.
Aici ai acces la toate CADOURILE pe care eu le-am creat pentru tine, pe care nu le ofer altundeva.

Audio: Ascultă afirmații pozitive și trăiește viața cu bucurie

Ebook: Fă-ți planul de Marketing și câștigă mai multCE SPUNETI VOI DESPRE 

CERC🗨️ Doamne cât de tare m-ai atins azi! Îți mulțumesc că ești!❤️


🗨️ Esti magică! Efectiv am plâns citind mailul tău. Iți mulțumesc din suflet. Mă înclin, contează enorm pentru mine.


🗨️ Mulțumesc mult Ruxandra! Ma bucur mult de tot ce îmi trimite Universul și prin tine și cu siguranță voi avea rezultate folosindu-l!


🗨️ Înainte să ajung la finalul mailului, mă gândeam ‘oare pot să dau reply ca să îi spun Ruxandrei cât de bine mi-a făcut mesajul ei?😂 Mulțumesc!💌


🗨️ Îți mulțumesc, Ruxandra!💞


🗨️ Multumesc pentru ca ai inceput acest newsletter. l-am citit de trei ori si abia il astept pe cel de saptamana viitoare.


🗨️ Ma bucur ca am reușit sa citesc acest e-mail, cred ca a venit ca un mesaj de confirmare la tot ce simt in ultima vreme. Cred in concentrarea energiei pe oamenii sau situațiile care sunt in concordanța cu noi. Cumva am văzut ca lucrurile încep sa se alinieze când cunosti intențiile cu care vrei sa lucrezi.
Felicitari pentru munca ta!


🗨️ Ruxandra, mesajul tău efectiv mi-a făcut ziua! 🤍
Cu siguranță vreau să lucrăm în sesiunile de coaching. Sunt recunoscătoare Universului că ne-a conectat, cu gândul acesta îmi închei ziua.


🗨️ Ruxandra, Multumesc pentru newsletter. Este o bucurie sa citesc sfaturi de la tine ☺️


🗨️ Email-ul tau mi-a adus siroaie de lacrimi regasindu-ma in el. Cum a fost o zi plina si un pic agitata, cred ca de fapt am deschis email-ul la momentul cel mai potrivit, cand aveam cea mai mare nevoie sa aud cuvintele tale. Esti un om frumos si autentic! Se simte din randuri puterea si autenticitatea ta! Multumesc!


🗨️ Cât de superb & helpful. Mulțumesc. Când am citit mail , inevitabil m-am gândit că vreau să am drive-ul de genul în noul meu business.


🗨️ Vaaaaai ce dragut❤️! Multumesc❤️! Esti geniala Rux ❤️


🗨️ Wow ....Ruxi ..ce mesaj. Aproape mi-au dat lacrimile.Cu intuiția ta subtila ai venit cu mesajul potrivit fix la timpul potrivit. Mulțumesc pentru confirmări. Ma simt privelegiata sa fiu în grupul tău restrâns de mail