Workshop Facebook Ads: Vânzări pe pilot automat

Generează vânzări consecvente în afacerea prin Facebook Ads profitabile și scalabile.

Vrei să poți impementa un sistem dovedit pentru care vei aloca (cel mult) 20% din timpul, energia sau bugetul tău, dar care va genera (probabi) o creștere de 80% în vânzări?

Facebook Ads sunt cele mai rentabile metode de marketing online și ajută antreprenori ca tine să creeze venituri consecvente și libertate în afacere.

Prin Facebook Ads și automatizare poți trimite un flux constant de clienți plătitori către afacerea ta, și să generezi venit chiar și atunci când dormi sau când lucrezi la alte aspecte ale afacerii.

Social Media Advertising: Vânzări pe pilot automat este un workshop tactic. Nu trebuie să ai abilități tehnice: împreună vom implementa un sistem automat care aduce vănzări chiar și atunci când dormi.

Nu trebuie să ai conținut viral, nu trebuie să fii prezent zilnic în social media. Poți crește consecvent afacerea prin Facebook Ads

Pe durata a 90 de minute te voi îndruma, îți voi prezenta metodele care au adus rezultate pozitive și îți voi oferi ghidare pas-cu-pas, ca tu să setezi campanii Facebook Ads care generează succes pentru afacerea ta.

Împreună vom:

  • Discuta despre Funnels, Nișe, targetare automatizare, testare, optimizare și cum le poți aplica
  • Stabili un obiectiv SMART pentru tine, ca să ai rezultate concrete
  • Determina bugetul tău
  • Rafina o reclamă care convertește prin copywriting și media
  • Discuta despre opțiunile de Advertising disponibile și le vom alege pe cele care ți se potrivesc
  • Targeta audiența potrivită
  • Lansa campania ta.

Acest workshop este pentru tine dacă ești antreprenor, consultant, freelancer și ești pregătit să atragi noi clienți.

Investiția ta: 180 Ron

Locuri disponibile: 7, ca fiecare participant să beneficieze de atenția mea

Înscrie-te la Workshop

v1. Live, în București
Sâmbătă, 2 februarie
10 am – 12 pm

v2. Virtual
Duminică, 3 februarie
10 am – 12 pm

Despre mine, Ruxandra Babici


Consultant marketing, trainer, antreprenor, și specialist HR corporate cu experientă de 10 ani în retenția și dezvoltarea macro audiențelor.
Contribuitor al revistei Biz pe teme de strategie de business, speaker în conferințe pe teme de social media. În 2016 am fondat prima afacere în ecommerce, pe care am condus-o către profitabilitate prin puterea instrumentelor digitale. Sunt urmărită de 30.000 oameni pe platformele sociale, unde ajut alți vizionări să își atingă visurile.