Stories That Sell

Te invităm la Stories That Sell: The Branding Workshop, un curs de Strategie, Branding și Storytelling ce promovează exprimarea creativă, traducerea viziunii personale de business în artă narativă, identificarea spațiului de operare și comunicarea persuasivă în epoca 3.0 ca metode de construire a propriului succes.

Am creat această experiență transformativă pentru tine: profesionistul care dorește să creeze o poveste puternică în jurul său și a propriei creații, să folosească platformele sociale pentru a genera succes măsurabil și să își scaleze visul. 

Transpune vizunea ta de business în structuri care ating corzile emoționale și convertesc

Îți propunem un curs inovator de marketing, cu aplicabilitate directă, creat la intersecția a patru piloni ce susțin dezvoltarea și regenerarea business-ului tău: Reabilitare creativă, Dezvoltare personală, Management de proiect și Comunicare de brand.

Am îmbinat metode inspirate din analiză tranzacțională, marketing, jurnalism, scenaristică, psihologie și copywriting, ce au la bază scrierea creativă ca metodă de expresie și dezvoltarea structurală a ideilor în afaceri temeinice și autentice.

CUI SE ADRESEAZĂ

Am îmbinat metode inspirate din analiză tranzacțională, marketing, jurnalism, scenaristică, psihologie și copywriting, ce au la bază scrierea creativă ca metodă de expresie și dezvoltarea structurală a ideilor în afaceri temeinice și autentice. 

Un workshop pentru tine: profesionistul new age care operează în spațiul digital.

Ești în locul potrivit dacă ești antreprenor, freelacer sau creator. Dacă ai o viziune matură de business și gestionezi comunicarea afacerii tale. Dacă vrei să faci o schimbare pozitivă pentru clienții tăi, și să atragi pentru tine succesul pe care îl meriți.

PROGRAMĂ. 9 DECEMBRIE 10 AM-2 PM

Modul 1. Reabilitare artistică & Vocație

Reabilitare creativă și depășirea blocajelor interioare.
Clarificarea viitorului profesional perfect
Dezvoltarea identității

Modul 2. Schimbare paradigmă: de la Following la Trib la Clientului ideal 

Importanța celei mai mici audiențe viabile 
Exerciții de dezvoltare a identității audienței ideale
Avatar client

Modul 3. Identitate & Brand story

Structurarea minții creative + Mental decluttering + Încărcare cu inspirație
Formule structurale de lucrat cu cuvinte și text, NLP
Forma curată a unei povești de brand în online și offline

Modul 4. Social Media: Poziționare & Social selling

Ajustarea și augmentarea comunicării în social media 
Poziționare, diferențiere și conversie 
Plan de comunicare: conținut și consecvență

VEI ÎNVĂȚA

 •  Să îți regăsești vocea interioară să îți împărtășești ideile cu restul lumii.
 •  Să transpui viziunea într-o poveste de Brand puternică, persuasivă, diferențiatoare, care mișcă oameni și inimi de la locurile lor obișnuite
 •  Să iți identifici nișa și să conturezi avatarul de client ideal
 •  Să comunici cu clientul tău prin scris (și apoi verbal), făcând apel la emoție, empatie și conexiune
 •  Să te conectezi cu audiența proprie într-un fel autentic, care să te reprezinte 100%
 •  Să creezi conținut care mișcă, construiește încredere și generează vizite
 •  Să convertești mai mulți clienți, fără ajutorul unui copywriter.

VEI APLICA ÎN

 • Identitatea și povestea de brand
 • Structura și conținutul website-ului tău: About, Servicii, Despre, Poveste
 • Conținut de blog
 • Strategia editorială
 • Comunicarea în social media Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn
 • Webinars
 • Propunerile de colaborare, pitch-uri și vânzări directe
 • Sau chiar în cartea pe care visezi să o scrii

ÎNSCRIE-TE LA STORIES THAT SELL

CE SPUN STUDENȚII NOȘTRI

”Mulțumesc, Ruxandra și Ioana pentru că ați făcut să se întămple această schimbare”

„Starting today, I have promised to stop identifying myself with my business, @vizualist.ro. I am @irinaditu, interior designer, traveler, art lover, sometimes bossy and I am delivering #happiness through little things that make our life extraordinary. My page is about that special moment of the day or night, when the light it just right, when you feel cozy, surrounded by friends, #togetherness, and by good design… even if it’s a book, a dress that makes you feel shining, a flower, a cup of tea or you are just sitting for a few moments at the sun, be aware of that present moment & enjoy your life. Beautiful living is a choice. Thank you, Ruxandra and Ioana for making this change happen.” Irina Ditu, founder of vizualist.ro

”Mi-a schimbat fundamental paradigma de gândire”

„I wanted to thank you for the storytelling workshop. It fundamentally changed my thinking paradigm. It made me much more aware of who I am and though I still do not know what a way to go to build my future, it made me ask myself questions about who I am. I also wanted to tell you that I started the series of morning and evening pages that gave me a new meaning, helping me to give a good and positive sense to every day of my life. So I just wanted to thank you!”  Livia Sputnik, writer, vice.com collaborator

INVESTIȚIA TA

PACHET STANDARD

Conține acces la curs pentru a crea o poveste și o strategie care convertesc 

 • Exerciții și întrebări pregătitoare pentru a-ți începe explorarea
 • 4 ore workshop, interacțiune cu profesoarele și toți invitații
 • BONUS: Workbook ghidat pentru a-ți construi strategia

300 RON

 

PACHET PREMIUM

Guided session and personalized feedback to create a digital presence that converts

 • Exerciții și întrebări pregătitoare pentru a-ți începe explorarea
 • 4 ore workshop, interacțiune cu profesoarele și toți invitații
 • EXTRA: Auditul platformei tale social media preferate, pentru ajustări, observații și direcții, livrate într-un document 100% aliniat la identitatea ta
 • BONUS: Workbook ghidat pentru a-ți construi strategia

480 RON

ÎNSCRIE-TE LA STORIES THAT SELL

PROFESOARELE TALE

 

Ruxandra Babici 
este consultant marketing, antreprenor, și specialist HR corporate cu experientă de 10 ani în retenția și dezvoltarea macro audiențelor. Este contribuitor editorial al revistei Biz pe teme de strategie de business, speaker în conferințe pe teme de social media. În 2016 Ruxandra și-a fondat prima afacere în ecommerce, pe care a condus-o către profitabilitate prin puterea instrumentelor digitale, și pe care ulterior a închis-o pentru a călători singură în Asia. Este urmărită de 30.000 oameni pe platformele sociale unde ajută alți vizionări să își atingă visurile.


Ioana Cristina Casapu

este fondatoarea programului de coaching creativ Embody Through Storytelling și scriitoare, stabilită la Berlin, cu peste 10 ani de experiență în management editorial și în proiecte culturale și corporate. A studiat business, comunicare și psihologie și are o atitudine umanistă în relație cu tehnologia. A colaborat ca director editorial cu publicațiile Berlin Art Parasites (DE), Thought Catalog (NY) și Autor Magazine (RO), și a scris pentru Dazed Digital, C-Heads și Dilema Veche. În 2015 a publicat un studiu despe psihologia relațiilor moderne, după ce a petrecut 5 luni pe Tinder și a întâlnit peste 160 de persoane în 5 țări. Primul ei roman, Deviații de Stereo (2016) este o radiografie la 360 de grade a generației Y din București.


ÎNSCRIE-TE LA STORIES THAT SELL