Despre curaj, vulnerabilitate si artificii ce insotesc construirea unui brand personal. Speaker Femei pe Matasari, Conferinta „Prietenii Geniale”

Despre geniul care reiese atunci când te impreietenesti cu ține însăți, îți asumi cine ești și alegi să îți construiești singură succesul.

A fost o onoare să vorbesc la conferința @femeipematasari Prietenii Geniale despre proiecte de succes.

Îmi amintesc cum acum 2 ani mă simțeam în urmă în viață, de parcă toți realizau ceva mai mult decât mine.
Simțeam că timpul trece repede, mult prea repede.
Și simțeam că pot face mult mai mult decât făceam la momentul respectiv dar……. Ce?
Habar nu aveam de unde să pornesc și ce să fac, bani aveam doar din salariu (deci ce anume să investesc?!?) și talentele ascunse erau încă ascunse bine.

Dar am intuit două lucruri:
1. Oportunitatea nu o să îmi bată la ușă așa că mai bine mi-o creez singură.
2. Singul aspect pe care îl voi avea toată viața voi fi de fapt eu însămi așa că aș face bine să mă transform pe mine însămi într-o forță,

Așa am hotărât să îmi dezvolt marca personală.

 

Ediția de festival „Femei pe Matasari” din weekendul 1-3 iunie 2018 a stat sub semnul prieteniei.

Unul dintre cele mai interesante evenimente ale festivalului au fost Conferințele Femei pe Mătăsari – Prietenii Geniale, un concept ce promovează inițiativele cu impact social și proiectele antreprenoriale fondate între prieteni.

Publicul a ascultat povești captivante despre antreprenoriat și inițiative fondate de prieteni, povești emoționate despre oamenii care vin în viețile noastre și ce ne ajută ei să descoperim despre noi, presărate cu revelații, amintiri de luat la drum lung, în minte și în spirit, și de meditat asupra.

Vorbitori au fost Iulian Tănase, Mitoș Micleușanu și Mădălina Ștefu (cei din spatele emisiunii Războiul Sfîrșitului Lumii, de la Radio Guerilla), Luca Istodor (fondatorul festivalului SUPER), Simona Cuciurianu (actriță, manager artistic și coordonator de proiecte culturale la Unteatru), eu, Ruxandra Babici (consultant marketing, antreprenor, și specialist HR corporate), Andrei Morariu și Bogdan Costea (Optimef, proiect de design de accesorii contemporan), iar moderator Ioana Cristina Casapu (scriitor, jurnalist, fotograf).

Despre conferinta in presa:

http://dilemaveche.ro/sectiune/dileme-on-line/articol/femei-pe-matasari-la-aniversare-8-ani-sub-semnul-prieteniei

http://www.zilesinopti.ro/articole/20303/femei-pe-matasari-8-festival-urban

Despre Femei pe Mătăsari

Închidem strada şi deschidem drumul femeilor talentate, care se dăruiesc artei. Expunem universul feminin în toată diversitatea sa. Ne delectăm cu prezentări de modă, concerte, proiecţii pe clădiri, jocuri, cinematograf în aer liber şi teatru în stradă. Împărtăşim cauzele umanitare pentru care femeile luptă. Participăm la dezbateri privind rolul femeii în societate şi seminarii pe teme controversate.

În 2018 sărbătorim 8 ani de festival sub semnul prieteniei.

Femei pe Mătăsari #8 – Forever Friends! Înseamnă 3 zile în care o să celebrăm femeia și puterea ei de a face lumea mai frumoasă. An de an am transformat strada Mătăsari într-o poveste bine scrisă – despre prietenie, despre curajul de a construi, despre artă și frumusețe.

Și încă ceva…2018 ne dă curajul ca pentru prima oara să aducem în stradă și o ediție dedicată bărbaților, o primă ediție la început de septembrie.

LINEUP muzical: Urma, Firma, Amadeus – Electric Quartet, Lucia, Aida și Noi, Temple Invisible, Omu Gnom, Jean Gavril, Karpov not Kasparov, Dl GOE, The Details, Day Day

Detalii despre a opta ediție Femei pe Mătăsari, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.