MASTERCLASS ONLINE. DESCOPERĂ-ȚI PUTEREA ȘI EXCELENȚA

Cum să ai încredere în tine și să îți depășești fricile ca să obții tot ce vrei

Te invit într-o călătorie în lumea potențialului tău infinit

Descoperă misiunea personală, cum să te transformi în cel mai mare susținător al tău, cum să îți descoperi abilitățile și să le folosești în avantajul tău ca să alegi oportunitățile perfecte pentru tine. Renunță la gândurile care te țineau în spate.


ÎNSCRIE-TE ACUM ȘI AI ACCES INSTANT, PE VIAȚĂ LA TOATE MATERIALELE, SĂ LUCREZI ÎN RITMUL TĂU

⭐⭐⭐⭐⭐3.5 ore de conținut multimedia , 4 ore de teme

📱 14 videos cu explicații, exemple și studii de caz

📋 jurnal ghidat pdf cu peste 40 de teme pentru schimbare profundă

📈 30 de zile de excelență: plan pentru Challenge personal

💬 meditație ghidată: 130 afirmații pozitive

🔘 ghidaj să explorezi tipologia ta Human Design

💎Acces pe viață la material

📲Înregistrare de pe orice dispozitiv

📑Garanția satisfacției 30 de zile


TU ai potențialul de a modela lumea. Trebuie doar să te conectezi cu puterea ta nelimitată.


150+ DE PERSOANE AU FĂCUT DEJA CĂLĂTORIA. IATĂ CE AU SPUS. HAIDE ȘI TU!


IATĂ STRUCTURA ACESTUI MASTERCLASS

1 MISIUNEA PERSONALĂ. ȚINTEȘTE CĂTRE VISURILE TALE

01. Schimbarea de focus. Tu Poți. Tu Meriți. Tu Te Descurci În Orice Situație

Călătoria mea până acum, puterea gândurilor și cum să îți înțelegi emoțiile

02. Află Ce Îți Dorești Cu Adevărat

Tu meriți să primești tot ce îți dorești. ”Ce vreau” este una dintre cele mai importante dar complexe întrebări și vei descoperi răspunsul pentru tine acum. 

03. Conștientizează Și Folosește Puterea Ta

Tu ești CEO-ul vieții tale. Puterea este abilitatea de a face, crea, iniția, influența, si direcționa ceva ce ne dorim. Tu vei conștientiza puterea ta de acum. 

04. Cultivă Încredere În Tine

Deseori ajungem să credem că nu știm ce este mai bine pentru noi înșine si că există alte persoane care „știu mai multe decât noi”. Dar iată cum cum poți tu să ai încredere in tine.

2 DEVINO CEL MAI MARE SUSȚINĂTOR AL TĂU

05. Iubește-te Exact Așa Cum Ești Acum

Gândurile tale dictează acțiunile, care influnețează rezultatele de zi cu zi. Vei începe să ai gânduri intenționate care să te ajute să ai stimă de sine imutabilă și să îți faci visul realitate. 

06. Transformă-ți Defectele Particularitățile În Calități

Încrederea începe cu iubirea de sine. Vei exersa acceptare necondiționată, te vei privi prin ochii altora și vei redefini ce credeai că sunt dezavantaje.

07. Recunoaște Ce Au Făcut Bine Părinții Tăi

Vei identifica acele calitățile pe care părinții tăi le-au arătat. Vei reduce din tensiunea din relație, vei ajunge la acceptare și vei avea câteva surprize plăcute.

08. Detașează-te De Opiniile Altora

Cum să nu îți mai pese de ce cred alții despre tine. Vei începe să separi identitatea ta de părerea altora și vei exersa să te accepti și criticat.

09. Nu Lua Nimic Personal

Ce spun alții despre tine nu este niciodată despre tine, ci despre ei. Discutăm despre ideea oglinzii sparte și a imaginii distorsionate, și cum să te separi de ceea ce îți reflectă alții. 

3 DARURILE TALE UNICE. FOLOSEȘTE-ȚI POTENȚIALUL

10. Asumă-ți Excelența

Tu ești comoara pe care ai căutat-o tot acest timp. Ai trăsături înnăscute care asigură că excelezi în ceva. Te susțin să recunoști darurile tale și să înțelegi unde și de ce poate ai pierdut legătura cu propria excelență. 

11. Înțelege-ți Abilitățile prin Human Design

Ce ai face dacă ai primi un manual de utilizare pentru tine? Folosește metodologia Human Design pentru a înțelege și mai bine cine ești.

12. Studiu De Caz. Folosește Atuurile În Business

Află de ce este important ca business owner să îți cunoști punctele forte, cum le folosești ca avantaj competitiv, ce să delegi echipei și cum să monitorizezi apoi fără să faci micro management prin exemplul Oanei Stan, owner Techir Cosmetics.

13. Studui de caz. Alege Cariera Sau Proiectul Ideal

Lumea are nevoie de ceea ce ai tu de oferit! Învață prin exemplul Mădălinei să folosești ceea ce tocmai ai descoperit despre tine ca să alegi ideile, proiectele sau cariera care se potrivește cel mai bine pentru a avea și satisfacții și impact. 

4 RUTINA ZILNICĂ

14. Challenge. 30 De Zile De Excelență

Puterea si Excelenta țin de obiceiurile zilnice care te duc în top. Indiferent dacă ești antreprenor, sportiv, lider, student sau părinte, fă-ți următoarele 30 de zile EXTRAORDINARE.

Bonus: Meditație Ghidată Audio. Afirmații Pozitive

Schimbă-ți gândurile și îți schimbi viața. Cultivarea încrederii este o practică zilincă. Ascultă aceste afirmații pozitive despre iubire, abundență, putere oricând în timpul zilei tale.


CE SPUN OAMENII

”Ruxandra este una din extrem de puținele persoane care îmi rezolvă o problemă pe care o am de când mă știu în activitatea de consultanță. După 30 de ani de business și 20 de consultanță, training, coaching cu peste 15.000 de trainees & coachees, și peste 500 de firme clienți la activ, atunci când un client îmi cere să recomand un consultant/trainer/coach cu care să lucreze îmi este extraordinar de greu să fac acest lucru pentru că recomandarea ar presupune și garantarea prestației din partea mea a acelui consultant/trainer/coach. Ruxandra nu numai că îmi oferă lejeritatea acestei recomandări, pentru că știu că va atinge obiectivele oricărui contract, dar cu surprindere am constatat că și eu am de învățat de la ea. Și îmi dau seama de impactul benefic pe care îl poate produce Ruxandra asupra oricărei persoane dornice de evoluție și transformare, fie persoană, fie firmă.

Radu Ionescu. Executive team coach & founder of Teamfindery app

“Ruxandra este consultantul meu de branding <3. O stiu pe Ruxandra de cand era Assistant Manager in compania Fortune 500 in care am lucrat amandoua la un moment dat. In curand veti vedea ce a scos Ruxandra din mine: Super Brand-ul ce va deveni Seeding Frenzy. Stati pe aproape, iar daca aveti nevoie de consultanta de brand, Ruxandra este exact ceea ce cautati.

Ana Ilie, Executive Coach & fondator seedingfrenzy.fun

“Ai curajul sa iti analizezi viata, sa iti stabilesti ceea ce ai, ceea ce vrei sa obtii si sa lucrezi in fiecare zi pentru asta? Atunci acest curs este pentru tine, iar Ruxandra iti va fi un ghid extraordinar la fiecare pas. Pentru mine, a fost exact ce aveam nevoie pentru a-mi constientiza potentialul si incepe sa lucrez mai responsabil la visele mele. Ar fi o lume mai buna daca fiecare persoana ar trece prin acest curs, insa pana atunci, il voi recomanda cu mare drag membrilor familiei si prietenelor mele.

Cristina Dandu, Ilustrator


⏳ GRĂBEȘTE-TE. OFERTĂ LIMITATĂ

INVESTIȚIE: 500 380 LEI

Înscrie-te acum: 100 de participanți primesc o reducere. Investiția este mai mică decât costul unei sesiuni de coaching sau de consultanță în carieră.

GARANȚIA SATISFACȚIEI. Nu ai ce pierde, dar îți garantez că vei câștiga încredere și puterea de a construi ceva mai mare decât tine. Dacă nu ești mulțumit de curs, te poți retrage în termen de 30 de zile și vei primi investiția ta. Doar trimite toate exercițiile din jurnalul ghidat completate.


ACEST MASTERCLASS ESTE PENTRU TINE DACĂ VREI

  • Să abandonezi autocritica, învinovățirea, comparațiile, frica de respingere și nevoia de validare din exterior
  • Stimă și încurajare din partea persoanei care contează cel mai mult: TU
  • Să descoperi punctele forte și menirea, ca apoi să îți folosești potențialul pentru a-ți îndeplini visurile
  • Aplomb să te lansezi în mai multe proiecte sau să pui în practică ideile, fără să mai amâni și să te autosabotezi
  • Curajul să te expui în lume și să exprimi punctul de vedere cu asumare
  • Să blochezi fricile de la stadiul de concepere și să le transformi în confetii pentru petrecerile viitoarelor reușite
  • Descatușarea’ de opiniile si sfaturile altora asupra a ceea ce ar trebui să faci sau cum ar trebui să se desfășoare viața ta
  • Să iei deciziile potrivite pentru tine fără ezitare
  • Să reduci zgomotul de fond ca să asculți INTUIȚIA
  • Încredere că tu poți să realizezi TOT ce-ți propui

Despre mine

RUXANDRA BABICI

CONSULTANT STRATEGIC DE BUSINESS: MARKETING, HR, LEADERSHIP, TRAINING

Eu nu cred în oportunități ratate. Dar prin +12 ani de consultanțâ atăt în companii Forbes 100 cât și în start-ups, am devenit obsedată de o întrebare: ce îi face pe unii lideri să aibă succes în fața altora, chiar beneficiind de aceleași instrumente de business sau IQ? De fapt, ce îi separă pe lideri și campioni de restul sunt: încrederea în forțele proprii, suportul emoțional, reziliența, intuiția, EQ!

Pregătirea mea formală în combinație cu abilitățile native de a simți intuitiv potențialul altora și de a oferi structură în concepte complexe s-au aliniat pentru a-mi îndeplini misiunea.

Prin consultanța de business și cursurile mele la care au participat +500 de lideri și antreprenori, conținutul social media urmărit de 22.000 de oameni, conferințe sau colaborările cu publicații de business urmăresc același lucru:

Susțin vizionari din întreaga lume să-și acceseze misiunea personală și apoi să își transforme viziunea în realitate profitabilă prin instrumente 3.0.

Visul meu: să canalizez putere către 1 milion de oameni.