FORTUNE HUB

Transformă visul tău în realitate profitabilă

Planul modern de marketing, direct aplicabil pentru afacerea și cariera ta, în epoca 3.0.

Voi fi transparentă: programele nu sunt pentru tine dacă situația actuală este cea în care vrei să rămâi pentru moment, dacă folosești social media pentru a ține legătura doar cu familia, sau dacă urmărești popularitate.

Dar dacă vrei să îți crești sistematic audiența, să poți vinde orice (de la un accesoriu de 5 lei la un program de coaching de $5,000), dacă vrei să devii un nume în industrie, dacă ești gata să treci la nivelul următor profesional, să îți lansezi ideea, să îți scalezi afacerea, să atragi succesul pe care ți-l dorești și să monetizezi, ești în locul potrivit.


Fortune Hub este SOLD OUT momentan

Dar am ceva pentru tine! Înscrie-te pe lista de așteptare și vei primi un training gratuit de 7 zile

”De la pasiune la bani. 7 lecții din culise pentru gestionarea unui business”

*


Munca ta contează!

Comunitatea mea accelerează impactul online

Am vândut astăzi primul meu pachet pentru 1,500 de dolari canadieni. Ai avut dreptate! Mi-ai spus că este 0.05% șansă pentru clienții mei să fie în propria mea rețea. Nici măcar nu a trebuit să vând. Am folosit întrebările pe care mi le-ai dat și m-a întrebat când putem începe. Sunt foarte fericită să lucrez cu tine. Ruxandra. “

Nicole Bailey, Transformational Coach

Într-o săptămână de la începerea colaborării, Nicole a generat 1,500 de dolari canadieni.

”Ești un consultant uimitor în acest domeniu, sunt norocoasă să fi lucrat cu tine. Aduci energie, know-how, idei și soluții bazate pe rezultate! Chapeau bas. “

Ioana Enache, cluster General Manager Amway, beautiful living curator, design passionate, co-founder @PoemBoem

În 3 luni, Poem Boem a avut o creștere de 300% a Instagram engagement, de 35% a Facebook following și o creștere a gradului de ocupare.

“Ruxandra este un adevărat profesionist. Sunt atât de fericită acum când primesc telefoane de la clienți noi care spun că tocmai ne-au descoperit prin Instagram. Platforma are un potențial imens de marcă. Cu ajutorul strategiei Ruxandrei, apoi al consecvenței și al răbdării, se pot genera clienți și vânzări, nu numai followers și likes.”

Adina Filculescu, antreprenor și MD EnRose floral & event design

În 3 luni, comunitatea și engagement EnRose au crescut cu 300%, traficul web din social media a crescut cu 35% și EnRose primește clienți proveniți din Instagram.

“Ajunsesem la un platou și comunitatea mea social media nu creștea. În doar o săptămână, am depășit numărul și mi-am crescut comunitatea Instagram și numărul vizitelor de profil. Dar cea mai bună veste este că am fost abordat de un make-up artist pentru o colaborare!”

Adrian Conete, photographer & videographer

În o săptămână, Adrian a avut o creștere de 300% a vizualizărilor profilului Instagram, o creștere de 5% a numarului de Followers și 1 business lead.

Ce este Fortune Hub

Un plan etapizat + o comunitate

Structură, coaching, responsabilizare și suport

Feedback din partea unei comunități formată din profesioniști vizionari ca tine

Și să îți definești o prezență memorabilă și profitabilă

Metodic, modern, direct aplicabil

Vei învăța ceva ce nu credeai că ai nevoie să știi, dar apoi te vei întreba cum ai putut acționa până acum fără

Ca să elimini toate distragerile, zgomotul de fond

Și să îți concentrezi atenția acolo unde contează, să construiești un plan și să execuți cu diligență

3 programe pe care le poți urma individual sau împreună.

Pentru realitatea 3.0

Mai puțină teorie, mai multă aplicabilitate. Mai puțină vanitate, mai multă profitabilitate

Mai adaptat decât o carte, mai sigur decât testare pe cont propriu, mai accesibil decât un consultant

Uite cum funcționează

1.Programele se desfășoară online pe WhatsApp, în confortul tău și în timpul tău.

2. Vei fi adăugat în 2 grupuri WhatsApp de lucru: 1 prin care doar vei primi informații și 1 prin care vei putea discuta cu comunitatea.

3. Programele sunt structurate metodic pentru tine: ele reprezintă un plan etapizat ca tu să construiești sistematic prezența ta

4. O dată la 1-3 zile, vei primi o nouă lecție sau exercițiu.

5. Am inclus pentru tine aprox 100 de întrebări care te vor ghida și provoca să extinzi munca ta.

6. După primirea exercițiului, vei putea posta în grup munca ta, ca să îți urmărim progresul

7. Valoarea cea mai mare va fi în comunitate: vei putea cere, primi și oferi feedback personal și vei avea susținerea unor vizionari asemenea ție

8.
Grupul va fi deschis o perioadă mai lungă după terminarea programului. Nici o problemă dacă rămâi în urmă: în cazul în care îți iei o vacanță sau apare ceva, vei putea lucra în ritmul tău.

9. Vei primi constant ghiduri, înregistrări, scenarii de conversații, resurse și materiale adiționale care te vor ajuta monetizezi.

Programele sunt pentru tine dacă

Vrei să câștigi bani cu integritate.

Vrei să îți urmezi pasiunea, vocația și să îți pui amprenta în lume.

Vrei să atragi o comunitate și să ai un aport pozitiv pentru aceasta.

Vrei să înțelegi strategiile de marketing online moderne.

Vrei să construiești o prezență longevivă, scalabilă și profitabilă.

Ai nevoie de structură, coaching, responsabilizare și suport.

Pentru vizionarii care vor să transforme un vis în realitate profitabilă.

Vrei să construiești o afacere profitabilă. Tactici verificate care funcționează în lumea modernă, direct aplicabile, ca tu să construiești o afacere cu care te mândrești. Cu etică, generozitate și eficiență.

Modul 1. Audit de marketing

Modul 2. Poveste de brand

Modul 3. Avatar client

Modul 4. Blocaje și limitări

Modul 5. Poziționare, diferențiere

Modul 6. Preț ca instrument de marketing

Modul 7. Market research & plan

Modul 8. Promovare, PR, publicitate, testimoniale, brand & direct marketing

Vrei să folosești acest instrument puternic numit Instagram pentru a promova o idee, a construi o comunitate și a monetiza.

Modul 1. Optimizarea profilului

Modul 2. Branding vizual & Storytelling

Modul 3. Funcționalități, planificare, hashtags, geotags

Modul 4. Creșterea comunității

Modul 5. Conversie și monetizare: de la followers la clienți

Vrei să devii un reper în industrie, fie profesionist angajat, freelancer, antreprenor sau content creator. Vrei să fii cunoscut pentru reputație și cerut după nume, nu ales pentru preț mic.

Modul 1. Identitate, diferențiatori

Modul 2. Poveste. Eu + alții

Modul 3. Comunicare & comunitate

Modul 4. Poziționare & PR

M-ai ajutat să am focus! Apreciez abordarea ta: la obiect, plină de informații dar și adaptabilă. Ai un ochi format pentru comunicarea targetată și acesta este diferențiatorul tău ca profesionist. “

Viorela Lucescu, antreprenor, fondator al LIA Essentials, marketer BTL

“Până acum, am simțit că în social media lucrurile pot fi învățate din mers. Am greșit! Acum înțeleg cu adevărat cât de important este să faci lucrurile bine. Înțeleg importanța unei strategii în mediul online, cum îmi pot crește comunitatea, cum pot adăuga valoare comunității mele, cum pot să-mi poziționez și să-mi dezvolt marca. De fapt, doar în timpul discuțiilor cu tine am înțeles cu adevărat ce înseamnă un brand și cum îi pot da putere. Am avut zeci de momente AHA. E ca și cum am mers în întuneric ultimii 2 ani, și ai venit și ai aprins lumina. Acum știu clar direcția în care îmi voi crește marca și care ar trebui să fie mesajul meu în social media “.

Nicoleta Ababei, content creator mamapetoc.ro

“Cred în oameni și potențialul lor interior imens, dar este o muncă titanică să traduc autenticitatea, să îmi spun povestea, și mai ales să o promovez. Sunt fericită și onorată pentru că am inclus-o pe Ruxandra în echipa mea în calitate de consultant și specialist digital. Împreună, am scos la lumină povestea mea personală. Mulțumesc”

Ana Maria Mircea, Entrepreneur & Life Coach

“Era în contactele mele ca Ruxi FataCuInstagramul. Ea a fost singura persoană cu care am vorbit cel mai mult despre Instagram și despre social media, fără să ne fi cunoscut înainte. Ea m-a învățat despre creșterea unui brand și despre a fi autentic în acest timp. Acum, ea este în contactele mele ca Ruxi DragaMea. “

Laura Olaru, antreprenor și designer

“Ruxandra este un amestec excelent de feminitate, frumusețe, inteligență și putere. Și când spun putere, mă gândesc la ambiția, structura, obiectivele și abilitatea de a ajuta și de a motiva cei din jurul ei. Veți fi inspirați de informațiile pe care le împărtășește și de perseverența ei, pentru ca apoi să le aplicați zilnic pentru propriul succes.”

Laura Pirlog MD Creative Energy Corner PR Agency

”Am întâlnit-o pe Ruxi și nimic nu este accidental. Am decis să lucrăm împreună pentru a-mi dezvolta afacerea și marca mea personală. Din acel moment, am vorbit atât de des. Ea este una dintre puținele persoane cu care am parte pentru dezvoltarea mea personala. O iubesc și o recomand din toată inima.”

Danielle Cameli, beauty salon owner, hairstylist, makeup artist, e-shop cofounder

“Începând de astăzi, am promis să nu mă identific cu afacerea mea, vizualist.ro.
Sunt Irina, interior designer, călătoare, iubitoare de artă și uneori bossy și ofer fericire prin lucrurile mici care ne fac viața extraordinară. Mulțumesc pentru că ați făcut această schimbare de mentalitate posibilă.”

Irina Ditu, co-founder of vizualist.ro

Mai multe despre mine

Bună, sunt Ruxandra Babici, marketer, speaker, trainer, antreprenor, senior HR employer branding, cu experientă de 10 ani în comunicare și fidelizarea macro audiențelor. Sunt speaker în conferințe de business cu până la 450 de participanți, contribuitor al revistei Biz pe teme de strategie de business, blogger urmărit de aprox 30.000 de oameni pe rețelele sociale și….
prin tot ceea ce fac, ajut vizionari să își atingă visurile.

În 2016 am fondat prima mea afacere, un e-commerce, pe care am condus-o către profitabilitate prin puterea instrumentelor digitale, și pe care ulterior am închis-o cu o mare recunoștință pentru că mi-a deschis calea către marea mea pasiune: marketingul. În ultimii 3 ani am fost consultant de marketing, comunicare, branding și social media pentru sute de vizionari.

Acum, sunt partener de încredere pentru antreprenori și lideri și sunt cea mai mare susținătoare a ta!


Nu pleca până nu te înregistrezi pe lista de așteptare și să primești

Training gratuit de 7 zile

”De la pasiune la bani. 7 lecții din culise pentru gestionarea unui business”

Înscrie-te să primești pe email acest training gratuit

*