FORTUNE HUB

SOLD OUT

Spune povești mai bune, inspiră clienții tăi să cumpere mai mult. Planul modern de marketing, direct aplicabil pentru afacerea și cariera ta, în epoca 3.0.

Fortune Hub este locul în care afli cum să ajungi la mai mulți oameni, să te remarci și să contezi pentru clienții și comunitatea ta.

Pentru antreprenori și profesioniști.


Înregistrează-te să afli când urmează următoarea ediție

Vei primi cadou și 2 ghiduri Instagram


Munca ta contează!

Alătură-te unei comunități de vizionari la fel ca tine #FortuneHubbers

Ce este Fortune Hub

O experiență digitală ghidată, direct aplicabilă

Un plan etapizat + o comunitate

O metodologie de marketing dovedită să aducă rezultate

Suport din partea unei comunități de profesioniști ca tine

Susținere pe toată durata programului din partea mea, strategist

Metodic, modern, direct aplicabil

Îți vei înțelege mai bine audiența

Vei învăța să comunici mai bine valoarea pe care produsele și serviciile tale o aduc în lume

Vei construi o prezență memorabilă și profitabilă

3 programe pe care le poți urma individual sau împreună

Mai puțină teorie, mai multă aplicabilitate. Mai puțină vanitate, mai multă profitabilitate

Mai adaptat decât o carte, mai sigur decât testare pe cont propriu, mai accesibil decât un consultant


Structura cursurilor

Vrei să construiești o afacere profitabilă. Tactici verificate care funcționează în lumea modernă, direct aplicabile, ca tu să construiești planul de marketing pentru o afacere cu care te mândrești. Cu etică, generozitate și eficiență.

Modul 1. Audit de marketing.

Modul 2. Poveste de brand.

Un brand nu este un logo: viziune, promisiune, schimbarea pe care o vei face în lume. Cum să definești valoarea din povestea afacerii tale și să o traduci în marketing care să atragă oamenii

Modul 3. Avatar client

Demografică și psihologie. Înțelege ceea ce își doresc cu adevărat clienții tăi pentru a-i determina să revină

Modul 4. Poziționare

Diferențiere, preț ca instrument de marketing, market research . Cum să traduci ideile tale în valoare pentru oamenii din piață

Modul 5. Promovare

PR, publicitate, testimoniale. Ce poveste să spui atunci când promovezi povestea ta către clienți

Modul 6. Brand & direct marketing

Importanța conținutului să creeazi un sentiment de comunitate oferind clienților informații vitale și utile

Vrei să folosești acest instrument puternic pentru a promova o idee, a construi o comunitate și a monetiza.

Modul 1. Optimizarea profilului

Modul 2. Branding vizual & Storytelling

Modul 3. Content & Storytelling. Funcționalități, planificare, hashtags, geotags

Modul 4. Creșterea comunității

Modul 5. Setup campanii. Cele mai frecvente 3 tipuri de campanii pentru notorietate și conversie: de la followers la clienți.

Vrei să devii un reper în industrie, fie profesionist angajat, freelancer, antreprenor sau content creator. Vrei să fii cunoscut pentru reputație și cerut după nume, nu ales pentru preț mic.

Modul 1. Identitate, diferențiatori

Modul 2. Poveste. Eu + alții

Modul 3. Comunicare & comunitate

Modul 4. Poziționare, alianțe & PR


Iată cum funcționează Fortune Hub

1.Programele se desfășoară online în confortul tău și în timpul tău.

2. Programele sunt structurate metodic ca tu să construiești sistematic planul de marketing și prezența ta.

3. Vei primi pe WhatsApp ghiduri, înregistrări, scenarii de conversații, resurse și materiale care te vor ajuta monetizezi.

4. O dată la 1-3 zile, seara, vei primi o nouă resursă sau exercițiu

5. Am inclus pentru tine aprox 100 de întrebări care te vor ghida și provoca să extinzi munca ta.

6. Vei colabora printr-un grup Facebook: vei posta temele tale, să îți putem urmări progresul.

7. Valoarea cea mai mare va fi în comunitate: vei putea cere, primi și oferi feedback personalpentru a-ți valida abordarea.

8. Voi fi prezentă alături de tine pe toată durata cursului și în grupul Facebook de 3 ori pe săptămână pentru a răspunde la întrebări. Sunt 18 oportunități de consultanță.

9. Toate informațiile și grupul vor fi accesibile o perioadă lungă. Nici o problemă dacă rămâi în urmă: vei putea lucra în ritmul tău.

Rezultate

Iată ce spune comunitatea mea

Am vândut astăzi primul meu pachet pentru 1,500 de dolari canadieni. Ai avut dreptate! Mi-ai spus că este 0.05% șansă pentru clienții mei să fie în propria mea rețea. Nici măcar nu a trebuit să vând. Am folosit întrebările pe care mi le-ai dat și m-a întrebat când putem începe. Sunt foarte fericită să lucrez cu tine. Ruxandra. „

Nicole Bailey, Transformational Coach

Într-o săptămână de la începerea colaborării, Nicole a generat 1,500 de dolari canadieni.

M-ai ajutat să am focus! Apreciez abordarea ta: la obiect, plină de informații dar și adaptabilă. Ai un ochi format pentru comunicarea targetată și acesta este diferențiatorul tău ca profesionist. „

Viorela Lucescu, antreprenor, fondator al LIA Essentials, marketer BTL

„Ruxandra este un adevărat profesionist. Sunt atât de fericită acum când primesc telefoane de la clienți noi care spun că tocmai ne-au descoperit prin Instagram. Platforma are un potențial imens de marcă. Cu ajutorul strategiei Ruxandrei, apoi al consecvenței și al răbdării, se pot genera clienți și vânzări, nu numai followers și likes.”

Adina Filculescu, antreprenor și MD EnRose floral & event design

În 3 luni, comunitatea și engagement EnRose au crescut cu 300%, traficul web din social media a crescut cu 35% și EnRose primește clienți proveniți din Instagram.

”Ești un consultant uimitor în acest domeniu, sunt norocoasă să fi lucrat cu tine. Aduci energie, know-how, idei și soluții bazate pe rezultate! Chapeau bas. „

Ioana Enache, cluster General Manager Amway, beautiful living curator, design passionate, co-founder @PoemBoem

În 3 luni, Poem Boem a avut o creștere de 300% a Instagram engagement, de 35% a Facebook following și o creștere a gradului de ocupare.

„Până acum, am simțit că în social media lucrurile pot fi învățate din mers. Am greșit! Acum înțeleg cu adevărat cât de important este să faci lucrurile bine. Înțeleg importanța unei strategii în mediul online, cum îmi pot crește comunitatea, cum pot adăuga valoare comunității mele, cum pot să-mi poziționez și să-mi dezvolt marca. De fapt, doar în timpul discuțiilor cu tine am înțeles cu adevărat ce înseamnă un brand și cum îi pot da putere. Am avut zeci de momente AHA. E ca și cum am mers în întuneric ultimii 2 ani, și ai venit și ai aprins lumina. Acum știu clar direcția în care îmi voi crește marca și care ar trebui să fie mesajul meu în social media „.

Nicoleta Ababei, content creator mamapetoc.ro

„Cred în oameni și potențialul lor interior imens, dar este o muncă titanică să traduc autenticitatea, să îmi spun povestea, și mai ales să o promovez. Sunt fericită și onorată pentru că am inclus-o pe Ruxandra în echipa mea în calitate de consultant și specialist digital. Împreună, am scos la lumină povestea mea personală. Mulțumesc”

Ana Maria Mircea, Entrepreneur & Life Coach

„Era în contactele mele ca Ruxi FataCuInstagramul. Ea a fost singura persoană cu care am vorbit cel mai mult despre Instagram și despre social media, fără să ne fi cunoscut înainte. Ea m-a învățat despre creșterea unui brand și despre a fi autentic în acest timp. Acum, ea este în contactele mele ca Ruxi DragaMea. „

Laura Olaru, antreprenor și designer

„Ruxandra este un amestec excelent de feminitate, frumusețe, inteligență și putere. Și când spun putere, mă gândesc la ambiția, structura, obiectivele și abilitatea de a ajuta și de a motiva cei din jurul ei. Veți fi inspirați de informațiile pe care le împărtășește și de perseverența ei, pentru ca apoi să le aplicați zilnic pentru propriul succes.”

Laura Pirlog MD Creative Energy Corner PR Agency

”Am întâlnit-o pe Ruxi și nimic nu este accidental. Am decis să lucrăm împreună pentru a-mi dezvolta afacerea și marca mea personală. Din acel moment, am vorbit atât de des. Ea este una dintre puținele persoane cu care am parte pentru dezvoltarea mea personala. O iubesc și o recomand din toată inima.”

Danielle Cameli, beauty salon owner, hairstylist, makeup artist, e-shop cofounder

„Ajunsesem la un platou și comunitatea mea social media nu creștea. În doar o săptămână, am depășit numărul și mi-am crescut comunitatea Instagram și numărul vizitelor de profil. Dar cea mai bună veste este că am fost abordat de un make-up artist pentru o colaborare!”

Adrian Conete, photographer & videographer

În o săptămână, Adrian a avut o creștere de 300% a vizualizărilor profilului Instagram, o creștere de 5% a numarului de Followers și 1 business lead.

„Începând de astăzi, am promis să nu mă identific cu afacerea mea, vizualist.ro.
Sunt Irina, interior designer, călătoare, iubitoare de artă și uneori bossy și ofer fericire prin lucrurile mici care ne fac viața extraordinară. Mulțumesc pentru că ați făcut această schimbare de mentalitate posibilă.”

Irina Ditu, founder of vizualist.ro

Despre mine

Abia aștept să ne cunoaștem

Bună, sunt Ruxandra Babici, strategist, consultant marketing, speaker, trainer, antreprenor și creator de conținut… și prin tot ce fac ajut vizionari să transforme visurile în realitate profitabilă.

Sunt speaker în conferințe de business cu până la 450 de participanți, contribuitor al revistei Biz pe teme de strategie de business, creator de conținut urmărit de aprox 30.000 de oameni pe rețelele sociale.

Am o experientă de 10 ani în dezvoltare organizațională, comunicare și fidelizarea macro audiențelor. În 2016 am devenit antreprenor și am fondat prima mea afacere, un e-commerce, pe care am condus-o către profitabilitate prin puterea instrumentelor digitale, și pe care ulterior am închis-o cu o mare recunoștință pentru că mi-a deschis calea către marea mea pasiune: marketingul. Am studiat business management și am realizat lucrări de cercetare în antreprenoriat și marketing însă educația mea nu se oprește niciodată: urmez continuu programe de dezvoltare ținute de formatori de opinie cu recunoaștere globală.

În ultimii 3 ani am fost partener de încredere și consultant de marketing, comunicare, branding și social media pentru sute de vizionari și lideri.

Și acum sunt cea mai mare susținătoare a ta!


Iată de ce Fortune Hub este pentru tine

O metodologie comprimată care îți va economisi mii $ în cursuri și cărți

Acces către mine și experiența mea formată prin mii de ore de muncă de strategie, și susținând zeci de clienți în eforturile de marketing, ca tu să ai rezultate rapide și să eviți greșelile frecvente

6 săptămâni și cel puțin 18 sesiuni Q&A cu mine, valoarând de la 7200 Ron în consultanță de marketing

Suport să construiești propria strategie de Brand și plan de Marketing și Comunicare, valorând de la 9400 Ron în cazul colaborării cu o agenție

Networking și colaborare cu o comunitate de antreprenori, specialiști, profesioniști și vizionari ca tine, valoare inestimabilă

Timp înapoi, te ve conectezi și lucrezi de oriunde ești, fie alături de familie fie de pe o plajă îndepărtată (dar trimite-ne poze), pentru că totul este online

Garanția de 7 zile a banilor înapoi

Dacă simți că nu e potrivit, te poți retrage în termen de 7 zile iar eu îți voi returna întreaga investiție! Doar trimite temele completate.

BONUS. OFERTĂ LIMITATĂ

Înscrie-te până pe 4 octombrie și primești la alegere:

1. O sesiune de consultanță 1:1 de 30 de minute cu mine în valoare de 270 Ron

2. Ghid să îți construiești pagina About, care este cel mai important copy pe care îl vei scrie pentru clienții tăi și partea pe care petrec cel mai mult cu clienții mei de consultanță, chiar 2-3 sesiuni – în valoare de 149 Ron 

3. Setul meu de filtre pentru Adobe Ligtroom – în valoare 79 Ron

4. Media kit editabil, o prezentare pe care o poți trimite la agenții de PR & Marketing, organizatori conferințe, pentru pitching către brands sau mass media – în valoare de 49 Ron