„Corporatiști mișto”. Interviul meu pentru Paul Ispas

Paul scrie: „Când m-am apucat de ”serialul” Corporatiști mișto, mi-am făcut o scurtă listă de nume ale oamenilor pe care îi cunosc, sunt corporatiști și despre care știu că fac chestii, ei bine, mișto. Ruxi a fost pe lista aceea.

Ne-am întâlnit, la propunerea ei, la Seneca AntiCafe și am început să discutăm despre diverse. Câteva trimiteri la Gaudeamus, discuția clasică despre ce facem ”mai exact” la corporație, precum și setarea așteptărilor pentru acest articol.

Să vă zic totuși cum s-a terminat discuția. Vorbeam de blogul meu și faptul că nu am un meniu cum trebuie. Ruxandra mi-a zis să intru pe blog, să dau click acolo, să merg la plug-ins, să selectez meniuri, să adaug categoriile și să apăs ok, apoi să dau două refresh-uri pe pagina principală. Gata, am meniu ca tot omul. Prima consultanta e din partea casei. Dar să trecem la ce este mai important, corporatistul mișto Ruxi. Ruxandra Babici.

Ce faci tu mișto?

Sunt propriul șef, în ultima perioada, și sunt consultant de marketing digital pentru un număr mic de clienți. Informațiile despre asta se găsesc pe site-ul meu. Sunt instablogger și mai nou și vlogger.

Ruxandra și cățelul cu apucături de pisică: Stela. Pe Insta: @stelawonderdog

Cu ce ai început?

Naiada este punctul meu de plecare. S-a făcut că după câțiva ani, după ce îmi doream cu ardoare sa fiu antreprenor, mi-am găsit curajul…..

 

Continuarea, pe ispaul.ro

2 replies on “„Corporatiști mișto”. Interviul meu pentru Paul Ispas

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.