Branding si conversie in era Instagram. Articol publicat in Revista Biz

Instagram for Business. Cum poate o afacere să transforme Instagram într-un canal profitabil? Să atragă Followers și să îi transforme apoi în ambasadori de brand, în clienți sau chiar în angajați?

Această este întrebarea fiecărui antreprenor orientat către rezultate măsurabile și mai puțin interesat de popularitate efemeră.

Și este întrebarea pe care mi-a ridicat-o și Revista Biz.

Răspunsul este complex, însă iată care este punctul de plecare:

„În realitatea curentă, să aștepți consumatorul să vină spre tine este un lux, și încă unul costisitor.

Brandurile trebuie să dezvolte strategic prezențe distincte acolo unde consumatorii se află deja. Instagram este acum rețeaua momentului, cu cea mai mare rată de creștere a bazei de utilizatori, iar prioritatea oricărui brand devine cultivarea unei relații cu audiența aici, cu obiectivul final de a converti urmăritorii. În ambasadori, cumpărători sau angajați……..”

Citeste continuarea în Revista Biz….

 

Bineînțeles, articolul abia atinge suprafața unei strategii social media.

Dacă vrei să utilizezi rețeaua socială cu cea mai mare rată de dezvoltare de acum pentru a aduce rezultate în afacerea ta, atunci haide să lucrăm impreună!

 


Revista Biz

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.